Nieuwsbrief – Stilte voor de storm?

Beste MaX5 Racers,
Stilte voor de storm?
Het lijkt een beetje stil geweest te zijn rondom de MaX5 cup, maar achter de schermen wordt er hard gewerkt aan de cup!
Competitietraining – 03 April
Helaas kan de eerste race niet doorgaan zoals we gewend zijn, maar wel rijden is altijd leuker dan thuis zitten. Vanuit de DNRT hebben we een verduidelijking ontvangen over de omleg van de competitietraining;
De deelnemende raceseries zullen allemaal een training rijden, waar ook de tijden worden geregistreerd. Op basis van deze tijden zullen de deelnemers zogenaamde competitie-trainingen gaan rijden. Een competitie-training houdt in; alle deelnemers zullen op volgorde van de training onder Code 60 de baan op gaan. Zodra alle deelnemers zich op de baan bevinden zal de Code 60 worden opgeheven en kunnen de deelnemers onderling hun racevaardigheden ‘trainen’. Wanneer de tijd verstreken is zal de sessie worden afgevlagd.
Helaas zal er vanuit de cup geen gezamenlijke plek of catering aanwezig zijn en tellen de resultaten niet mee voor het klassement.
Aanmelden kan zoals gebruikelijk via www.dnrtshop.nl
Rollenbank – 10 April
Heb je een nieuwe motor gebouwd of net een auto gekocht? Op zaterdag 10 april is er de mogelijkheid om je auto te laten rollen op de vaste rollerbank van de Cup. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar dus meld je snel aan via; Bestuur@max5racing.nl onder vermelding van “Rollerbank”.
Teamkampioenschap

Racen met je maatje, broer, vader, moeder of kind? In de Max5 Cup wordt er al jaren gestreden voor een teamklassement waarbij de deelnemers de auto delen! Zo deel je de kosten en het plezier, terwijl je natuurlijk zo hoog mogelijk in het teamklassement wilt komen!

Vanaf dit jaar zijn de deelnemers in het teamklassement extra zichtbaar door een geel startnummer!

Rij je dit jaar mee in het teamkampioenschap? Laat het even weten door een mailtje voorzien van je teamnaam, rijdersnamen en startnummer door te geven aan bestuur@max5racing.nl onder vermelding van “teamkampioenschap”
Kalender, reglementen en meer informatie!
De afgelopen weken is onze website www.max5racing.nl weer up-to-date gebracht en hier kan je naast de kalender en reglementen voor 2021 alle informatie vinden! Suggesties of toevoegingen voor de website? stuur ons gerust een mailtje!

Bestuur/Cupcoördinator 

 

Voor dit jaar hebben er enkele wisselingen plaats gevonden in het bestuur. Zo verwelkomen we Koen van Dulmen en hebben Rudy Schilders en Frenk Vollebregt afscheid genomen van het bestuur.

Na 2 jaar als cupcoördinator gaat Leo van de Meer een nieuw avontuur aan en zijn we trots dat we kunnen melden dat Karin de Milde de nieuwe cupcoördinator is! Voor de meeste zal Karin geen onbekende zijn, maar binnenkort stelt ze zichzelf uitgebreid voor via onze social media!

Via deze weg willen we Rudy, Frenk en Leo bedanken voor hun inzet de afgelopen jaren!

Ondanks dat we het geen race mogen noemen hopen we jullie allemaal zaterdag 3 april weer aan de start te zien! Tot dan!
Met sportieve groet,MaX5 Bestuur
David Koh
Michael van der Heijden
Steef van der Plank
Koen van Dulmen

Laatste nieuws