Letsgoracing hoopt in nieuwe kleuren op een gesmeerd seizoen

Na 3 seizoenen met wisselende resultaten (3e plek in het teamkampioenschap 2017, motorproblemen in seizoen 2016 en 2018) met de opvallende rode Mazda voorzien van zwarte en witte driehoeken gaan we vanaf dit seizoen de strijd om het teamkampioenschap aan in de spectaculaire wit/zwart/gele livery van (hoofd)sponsor van het eerste uur Oliehandel.nl

Aangezien we met zijn drieën ( Arno en zijn zoons Niels en Koen van Dulmen) rijden is het algemeen klassement niet van belang, maar de top 3 in het teamklassement zeker de doelstelling.

De eerste races zijn inmiddels gereden tijdens de paasraces op zandvoort, waar het potentieel ( een mooie 15e startplek van 35 auto’s) helaas niet helemaal doorgezet kon worden in de races. Wat wel opviel was het hoge niveau en mooie gevechten op de baan binnen de klasse wat veel beloofd voor de rest van het seizoen.

Daarnaast voelden wij dat door het ontbreken van ondersteuning van Mazda Nederland nog meer betrokkenheid bij de cup vanuit de rijders. Het lijkt er op dat iedereen nog meer de schouders er onder zet om dit seizoen een fantastisch seizoen te maken en we zijn zeer blij om hiervan deel uit te maken.

Het bestuur heeft haar best gedaan om een leuke gevarieerde kalender op te stellen met naast Zandvoort twee keer Assen, Zolder en Spa-Francorchamps, waar we vooral op dat laatste circuit nog wat recht te zetten hebben nadat de motor daar vorig jaar al in de trainingen de geest gaf…

Kortom: we hebben er zin in en kijken uit naar een gesmeerd seizoen met mooie strijd op de baan en een goede sfeer naast de baan!

Laatste nieuws