Kick off 2023!

Allereerst de allerbeste wensen voor 2023  voor jullie en jullie teamleden/familie . Begin April start ons seizoen 2023 alweer dus het bestuur is al weer volop bezig met het regelen van veel organisatorische zaken. Daar horen natuurlijk ook data bij voor een aantal dingen. 

Allereerst wil ik alle deelnemers uitnodigen om 28 januari langs te komen bij de door de DNRT georganiseerde Endurance race! Wij zouden daar een soort nieuwjaarsreceptie van willen maken. Eerder deden we al een oproep om deel te nemen aan deze wedstrijd als een soort Nieuwjaarsrace van de cup maar uiteraard zijn jullie van harte welkom voor een bak koffie en een kop snert zonder deelname, voor alle deelnemers aan de cup in 2022 en potentiële deelnemers voor komend seizoen hebben wij ook nog een leuke verrassing!

Wil je nog deelnemen of in ieder geval langs komen laat dat dan even weten via bestuur@max5racing.nl.

De tweede belangrijke datum is de Kick off meeting op 27 februari vanaf 19u30 bij de KNAF in Houten (Duwboot 85) Dit zal een formele meeting zijn waarin de kalender, de plannen en wensen van de DNRT, het bestuur en de rijders zullen worden gepresenteerd en besproken.

Wil je meepraten op deze avond over diverse zaken in de cup? Stuur ons dan voor 13 februari per mail je vragen of opmerkingen via bestuur@max5racing.nl.

De derde belangrijke data om in jullie agenda te zetten zijn de verplichte rollenbank dagen voor alle deelnemende auto’s voor seizoen 2023! We hebben dit jaar maar liefst 4 rollenbank dagen vastgelegd bij Quattra Tuning, dus zorg dat je op tijd klaar bent zodat we niemand hoeven teleur te stellen.

De tests vinden plaats op vrijdag 10 en zaterdag 11 Maart  en op vrijdag 17 en zaterdag 18 maart . Afspraak maken voor 1 van deze dagen kan via Steef@max5racing.nl 

Ruim voldoende tijd dus om er voor te zorgen dat jullie de auto reglementair op de testdagen kunnen aanleveren, denk bijvoorbeeld aan de voorbereidingen voor het verzegelen van de uitlaat en de (hoogst waarschijnlijke) verplichte modificatie aan de koplamp deksels (meer info volgt).

Mocht de auto niet conform zijn zal er geen test worden uitgevoerd .

Laatste nieuws