Seizoen 2021 van start met competitie-trainingen!

Tijdens het Paasweekend gaat het seizoen 2021 voor de MaX5 Cup van start op Circuit Zandvoort. Helaas niet met officiële wedstrijden, dat laten de huidige covid-maatregelen helaas niet toe, maar wel met een trainingsdag. Hiermee biedt DNRT een dag aan die toch echt de moeite waard is!

De MaX5 Cup komt in actie op zaterdag 3 april. De dag zal zoalsgebruikelijk beginnen met een tijdtraining. Op basis van de uitslag van deze tijdtraining zullen de rijders opgesteld worden voor de competitie training. Hierbij zullen de auto’s onder code 60 de baan op gelaten worden. Wanneer alle auto’s op de baan aanwezig zijn wordt de code 60 opgeheven, waarna de sessie na verstrijken van de gestelde tijd wordt afgevlagd. Na afloop van de sessie zal er een digitale uitslag op basis van rondetijden en onderlinge afstand worden gepubliceerd. Er is geen huldiging, podium, noch wordt er een klassement bijgehouden van de snelste deelnemers.

 Tijdens deze dag gelden alle covid-maatregelen. Draag een mondkapje, houd afstand en blijf bij klachten thuis. Iedere ingeschreven auto mag één monteur meenemen. Tijdschema en briefing volgen op een later moment.

Het circuit-terrein is tijdens dit evenement helaas niet voor toeschouwers toegankelijk.

Hou de website in de gaten voor meer nieuws!

Laatste nieuws